Gezondheid is een groot goed, en iets wat je iedereen toewenst. Gezondheid, zoeken naar balans, is een proces dat beïnvloed wordt door iedere keuze die u, bewust of onbewust, maakt. Wanneer keuzes niet volledig bij u passen kan dit leiden tot klachten. Ook kunnen klachten ontstaan door verstorende factoren van buitenaf. 

Als Natuurgeneeskundige ben ik, Rosalie Thijssen, opgeleid om alle voorkomende klachten te behandelen. Veel voorkomende klachten van deze tijd zijn Burn Out, stress, vermoeidheid, diversen allergieën en chronische pijnklachten. Daarnaast zijn er ook de klachten aan de spijsvertering, rond de nieren en blaas, luchtwegen, auto immuun ziektes en speciaal voor vrouwen de hormonale klachten.

Voor mij staat centraal bij al deze klachten dat we gaan zoeken naar de oorsprong. En aanpakken bij de bron. Dit vraagt tijd en inzet van uw kant, én van mijn kant. Er bestaat geen "Gulden" pil. Als u bereid bent om in een proces te stappen om uw gezondheid te verbeteren, en de regie over uw eigen leven in handen te nemen, dan trek ik graag tijd voor u uit. En zet ik mijn scherp analytisch en empathisch ondersteunend vermogen, mijn creativiteit en voelende handen in om uw helend vermogen aan te zetten en uw klachten te verhelpen. Zodat u de regie over uw leven weer zelf in handen neemt. En vanuit bewust genomen besluiten en acties in het leven te staan.  

Wie ben ik?